Hitrost

Vsi uporabniki hočejo takoj rešitev problema, uvesti nove funkcije. Ste se vsi tisti, ki delate v podpori za uporabnike, kdaj vprašali zakaj tako?

V večini primerov gre za to, da čakajo do zadnjega trenutka, pa naj bo to taka banalna zadeva kot je menjava kartuše, ki je seveda v tistem trenutku uporabnik nima. Pa ga je tiskalnik lepo opozarjal kar nekaj časa na ta dogodek.
Ali pa primer s polnim poštnim predalom (prekoračitev limita); strežnik že nekaj časa pred tem prijazno opozarja, da bo potrebno pobrisati kakšno pošto (predvsem fore), a se zganijo šele takrat, ko je preko limita oz. se popravljam se zganijo, da obvestijo podporo, da jim pošta ne deluje, nimajo pa nikakršnega spomina o tem, da bi dobili kakšno obvestilo v svoj poštni predal in ga, absurdno celo pobrišejo, čeprav znajo biti ta sporočila proti koncu, priznam, tudi meni že moteča.

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.