Internetna pošta

Večina navede razlog zakaj so na gmail in ne na yahoo mail to, da ima gmail 2 gb prostora, yahoo pa samo 1 gb. Pa večina od nas niti ta 1 gb ne zapolnimo. Je pa prišla čisto sveža novička, da bo yahoo dal na razpolago neomejen prostor, prav iz tega razloga, da večina uporabnikov uporablja kakšno tretjino trenutno dovoljenega prostora. Se pa vsekakor krasno sliši, da nudijo neomejen prostor glede na konkurenco gmail in hotmail z dvema.

Kaj izbrati? Res ima Yahoo več reklame, a ko hočem poslati kakšno datoteko po pošti ob pozni uri, mi to preko gmail redkokdaj uspe ( zgleda kot da si vsa amerika pošilja pošto preko Gmail), ko pa probam na Yahoo mail pa vedno. Torej v poznih urah vsekakor priporočam Yahoo.
Če imate radi predalčkano pošto v raznih mapah, potem vam Gmail bolj težko koristi, saj jih ta samo arhivira, a hitro poišče željeno, pri Yahoo pa lahko spravljaš pošto po mapah.

Kateri je potem boljši spletni ponudnik? Mislim, da je kar izenačeno.

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

2 Replies to “Internetna pošta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.