Soočenje s samopostrežno blagajno v Mercatorju Celje

Vsak začetek je težak, tako je tudi s samopostrežnimi blagajnami. Ko sem šla prvič po postavitvi teh blagajn v Mercator, je bila manjša vrsta pri običajnih blagajnah, zato sem seveda izbrala standardni način, naslednjič, pa sem se odločila, da preizkusim to novotarijo.

Navodila so narejena tako, da jih razume še otrok, pisno in grafično, je pa res da sem v želji po čim hitrejšem odhodu, hotela kak korak kar preskočit. Malce prevečkrat je potrebno klikni na potrditev po mojem. Tako da se bom ob polnem vozičku vseeno rajši odločila za blagajničarko, sama pa lepo iskala svojo viso v denarnici. Za par izdelkov pa priporočam izbiro samopostrežne blagajne.

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

3 Replies to “Soočenje s samopostrežno blagajno v Mercatorju Celje

 1. You actually make it seem really easy together with your presentation however I to find this matter to
  be actually one thing which I believe I would never understand.
  It seems too complicated and very wide for
  me. I’m looking ahead for your next submit, I’ll attempt to get the hold of it!

 2. K mi je nekako bolj pri srcu kot c; mogoče zato, ker je začetnica mojega priimka 😉 Å e en dokaz, da beremo z naučenimi možgani. Lahko bi se izgovarjala tudi na tiskarskega oz. blogerskega škrata, a se ne bom.
  Vzeto na znanje in popravljeno, da ne bi najboljši sosed zameril.

  admin Saša

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.