Android: 5 zanimivih brezplačnih aplikacij 2010

Android postaja vedno bolj množičen v pametnih telefonih, trenutno najbolj prodajan pa je Samsungov Galaxy S, saj imajo problem z dobavo po celem svetu.

Å e posebno dobro se obnese Android verzija 2.2 Froyo, obljubljajo pa že kmalu verzijo 3.0 (gingerbread), plan je sredina oktobra.

Å tevilo aplikacij, napisanih za Android  je vedno večje, trenutno je številka okoli 100.000, od tega jih je, kar je še posebej razveseljivo, kar polovica brezplačnih.

5 zanimivih brezplačnih aplikacij iz različnih kategorij:

  • Tiny Flashlight + LED
  • Skype Lite Beta
  • WordPress
  • Piano
  • Super K.O. Box 2 Free

Tiny Flashlight + LED

Program izkoristi LED ekran, če ga ima mobilni telefon, kot svetilko. Odlično za primer, ko se znajdemo v temi. Poleg najbolj popularnega Samsung Galgaxy modela imajo LED še npr. Acer Stream, Nexus One, HTC Desire in Sony-Ericsson X10.

Prenos

Skype Lite Beta

Mobilna uporaba Skype komunikacije. Kličemo lahko iz kateregakoli omrežja v katerokoli omrežje, če smo seveda v državi, ki to omogoča, sprejemamo sporočila in klice med Skype uporabniki.

Prenos

WordPress

Za vse WordPress blogerje, ki imajo telefone z androidom. Upravljanje bloga kar s telefona: pisanje novih prispevkov, urejanje vsebine in upravljanje s komentarji.

Prenos

Piano

Igranje klavirja za vadbo ali da se pokažeš s svojim znanjem pred prijatelji. Vsebuje reklame.

Prenos

Super K.O. Box 2 Free

Za konec pa še malo relaksacije. Kaj sprosti bolj kot kakšen virtualni udarec, odlično za sproščanje stresa in jeze. Pozor! Igra je tako privlačna za igranje, da lahko postaneš odvisen od nje. a je vredna, da igraš, dokler ne izprazneš baterije, zato je vedno potrebno imeti pri roki  kabel za napajanje.

Prenos

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.