Strni več povezav v eno z uporabo Link Bunch

This post is also available in: English

Z uporabo brezplačne internetne storitve Link Bunch prihranimo na času in prostoru. Namesto kup povezav, ki jih posredujemo preko elektronske pošte, IM ali Twitter-ja, pošljemo le eno samo povezavo.

Zberemo željene URL povezave, jih skopiramo na spletno stran Link Bunch, kliknemo na gumb in Link Bunch kreira samostojno spletno stran, kjer so na voljo izbrani linki.

S klikom na Open entire bunch pa se nam odprejo okna s posameznimi linki. Če so blokirana pojavna okna, jih je potrebno začasno omogočiti.

Seveda so linki s spam in drugo ilegalno vsebino prepovedani. Ponujajo tudi HTTP API.  Edina škoda je, da se s klikom na odprtje vseh linkov hkrati, odpirajo kot nova okna in ne kot zavihki.

Odlično se mi zdi za ureditev tematskih linkov npr. učenje HTML5 ali pa povezave v zvezi z vrtnarjenjem in še kup tem je na voljo.

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.