Nič več dolgočasnih demo filmov

Se vam zdijo demo filmčki dolgočasni? Jih sploh kdaj uporabite?

Običajno se prav tisti, ki niso tehnično podkovani in bi najbolj potrebovali jihov ogled, še najmanj posložujejo te koristne pomoči.

Google se je odločil približati demo-te tudi tistim, ki jih tehnologija ne zanima preveč. In ne le, da so bolj všečni, ampak si želijo, da se priporočajo naprej svojim prijateljem, konec koncev smo v dobi socialnih omrežij.
Stran, kjer so na voljo : demoslam.com

Nič več doolgočasnih filmčkov

In vsebina njihovih demo-tov? Na neobičajen način so predstavljene Google storitve: Goggles,  Instant, Realtime,  Translate, books, Android, Custom Home Page, Local Search, Universal Search, Image Search, Voice Search in ostale storitve.

Nov način predstavitve storitev

Gre za, zdaj že vemo, za uspelo marketinško potezo predstavitve manj znanih Google Storitev širši množici na inovativen način. Seveda je tu slavni Beat Box z uporabo Google Translate, pa tudi Pizza sodi sem, filmčka, znana zagotovo rednim uporabnikom Twitter-ja.

besedilo za beat box (glej youtube video kako vpisati v translate) : pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk kkkkkkkkkk bschk

Sodeluje lahko vsak

Vsak teden izberejo najbolj zaniniva filmčka, ki nato tekmujeta v “Slam of the week” ( Tresk tedna – mogoče bi bil boljÅ¡i prevod Video tedna), zmagovalec je dodan v lestvico zmagovalcev. NajviÅ¡je trenutno rangira Mount Rushmore o uporabi Google Goggles.

Nekatere filme je naredil Google, nekaterim je plačal za to, ostalo so prispevali sami uporabniki Google storitev.

Mojih 5 priljubljenih

Najbolj zanimivi so se mi zdeli Route 66, 0-60 contacts in 10 minutes, Video Chat Magic, Extra Spicy Slam in Realtime Karaoke.

Kateri so vaši najbolj priljubljeni Slam demo filmi?

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.