Čas za novoletne zaobljube

 
Naj tehnologija dela za nas, predvsem pa v pomoč pri uresničevanju novoletnih zaobljub. Predstavljenih je nekaj brezplačnih iPhone & iPad ter Android aplikacij.

Kot vsako leto, je tudi letos čas za nove novoletne zaobljube. Večina zaobljub je večnih od skrbi za zdravje, več druženja z družino in prijatelji do reševanja denarnih težav. Žal si le malokdo to zapiše, tako da jih kaj hitro pozabimo.

Lahko pa izkoristimo sodobno tehnologijo in uporabimo tisto, kar nam je vedno pri roki – pametni telefon. Obstaja kar nekaj aplikacij, kjer lahko zapišemo zaobljube, le-te pa nas opozarjajo na njih. Za še lažje uresničevanje zaobljub obstaja še kup drugih aplikacij za vsako temo posebej, tako da ni več izgovorov, zakaj jih ne bi letos vsaj večino od njih tudi resnično izpolnili.

Najbolj pogoste zaobljube: izgubiti odvečne kilograme, več fitnesa, odvajanje od kajenja, zmanjšanje alkohola, prej v posteljo, zmanjašnje denarnega dolga, boljša organiziranost, sreča, zapomniti si rojstne dneve in obletnice.

Joy of Tech je hudomušni prikazal kakšne so novoletne zaobljube velikih internetnih podjetij Google, Yahoo, Facebook, Twitter, Apple, Microsoft, Amazon, Ebay.

Android brezplačni programi

iPhone/iPad brezplačni programi

Izgovorov letos ni več, izkoristite tehnologijo v svojo korist!

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.