Bi radi brezplačno plačljiv PDF konverter v word?

This post is also available in: English

Ponuja se vam prilika, da brezplačno dobite drugače plačljiv program, ki zna konvertirati pdf tako, da jih lahko popravljamo. Se sprašujete kaj je potrebno narediti oz. ali gre za kak skrit namen?

Ni skritih namenov (spam, klik na reklame, skriti stroški …), ampak gre za promocijo PDFZilla izdelka, saj ponuja za kratek čas brezplačno kodo za namestitev.

Med najbolj iskanimi ključnimi besedami

Veliko vas je, ki želite popraviti obstoječi pdf dokument tekstovno ali izbrisati kakšen graf, sliko. Med najbolj branimi prispevki na blogu SiSQ Tech je Spremeni pdf v word dokument , kjer je opisan online konverter in veliko obiska je prav po iskalnem pojmu pretvorba pdf v word ali excell v iskalnikih kot sta Google in Najdi.si .

Ne zamudite velike priložnosti

Brezplačna licenca na voljo le še do 5. februarja 2011! Priporočam, da si jo takoj prenesete in registrirate, da prej ne preteče rok. Tako prihranite zaokroženo 30 $ kot je običajna cena za to aplikacijo.

Za občasno in nezahtevno konvertiranje v format za urejanje (le besedilo) je čisto dovolj kakšen online konverter kot je Nitro PDF, za zahtevnejšo rabo pa priporočam nakup konverterja kot sta Nitro PDF Pro in PDFZilla.

Ne pravi zaman PDFZilla, da lahko konvertira v katerikoli program, saj podpira koverzijo v:

 • word (tekst in grafi)pdfzilla
 • rtf (tekst in grafi)
 • slike (bmp, jpg, png, gif, tif)
 • html (samodejno generira celo index datoteko)
 • swf (adobe shockwave flash animacija)

Program nam poleg čarovnika še bolj olajša delo s tem, da omogoča konvertiranje le posamezne strani ali pa celo le del strani. Žal ne podpira Excel datotek  in je le za Windows okolje.
Ne morete tudi pričakovati čuda, če npr. skenirano sliko v tif formatu pretvorimo v pdf, potem PDFZilla lahko pretvori le nazaj v slike, ne more v besedilo, čeprav smo skenirali tekst. Če smo besedilo napisali npr. v Wordu in nato shranili v pdf obliki, pa PDFZilla odlično pretvori nazaj v word format.

Registracija

Koda za brezplačno licenco je 8061822TWDV6YUK .
S klikom na register se vam odpre njihova spletna stran, ki jo lahko mirno zaprete, hkrati se v programu odpre okno, kjer se vnese zgornja koda . Ne pozabite, da potrebujete lokalne administratorske pravice ( namesti kot skrbnik) za namestitev programa.

 


Enhanced by Zemanta

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

3 Replies to “Bi radi brezplačno plačljiv PDF konverter v word?

 1. copy/paste za kodo deluje (win xp).

  ponovni zagon programa ali reboot je tudi ok – tista možnost "register" z zeleno kljukico je mrzla.

  konventiranje pdf v doc je malce čudno, ampak prebavljivo !

 2. Hm, uspešno sem registriral program z brezplačno kodo, ga ponovno zagnal, ampak pri ponovnem zagonu se še vedno predstavi kot "unregistered" . In tako vedno znova, tudi po ponovnem zagonu računalnika.
  Nateg…?

  1. Testirano včeraj na Windows 7 brez problemov in še danes, tudi danes po ponovnem zagonu računalnika deluje – napiše PDFZilla 1.2 – Standard Edition

   Kodo je potrebno vpisati ročno, ne velja kopiraj+prilepi kot v večini primerov. Je mogoče v tem problem?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.