Kako osrečiti klepetavo Gino?

Se spomnite govorečega mačka Toma, ki je obnorel vse, ki imajo Apple ali Android naprave in njihove prijatelje? Igra, s katero preživiš veliko časa. Posledica igranja je boleč trebuh od smeha.Ne samo otroci, tudi odrasli se zabavamo z njim, smeha kar ni in ni konca.

Kasneje so mačku Tomu sledile verzije z Baby Hippo, Larry the Bird, Harry the Hedgehog, Rex the Dinosaur, Roby the Robot, Bacteria John, John & John, za božične praznike smo se pogovarjali s Talking Santa, a maček je ostajal najbolj priljubljen lik. Ga bo prehitel kak nov lik?

Nov lik je žirafa Gina

Pravkar je Outfit7 predstavil nov lik, poleg tega, da je govoreča Gina tokrat žirafa, vsebuje še igro. Tokrat se je potrebno malo potruditi, da ostane gina srečna.

Ob 70 % sreči dobi helijev balon in lahko ponavlja naše besede s smešnim glasom. Če je 90 % srečna, pošilja poljubčke, ob 100 % sreči, pa osreči tudi nas čisto novo, majhno žirafo.

Kako jo osrečiti?

  • z igranjem igre, kjer s ploskanjem pridemo skozi 32 stopenj
  • rada je korečnek, jagode in sladoled
  • občasno naj se odžeja z vodo ali limonado
  • ne preveč drezati v njo, saj to nihče ne mara preveč
  • in seveda se ne sme pozabiti na njo, potrebuje vsakodnevno nego

Je pa tu zanka: vsa hrana in pijača nista zastonj, potrebno jo je kupiti. Zelo dobro premišljeno, zgled pa so Facebook igre, ki na ta način zaslužijo dodatno. Osnovne igre so brezplačne, razne ugodnosti in bližnjice pa so plačljive, kar je čisto ok.

AppStore Talking Gina

Kdo stoji za temi igrami?

Outfit7 je plod slovenskega znanja, delujejo pa v Ljubljani in Palo Alto. Talking Tom je še vedno ena najbolj priljubjenih igric za iPhone, IPad in android telefone ter tablice. Tom se pojavlja tudi v raznih TV show-ih kot je npr. Modern family.

Vseh prenosov je bilo že preko 60 milijonov in zagotovo ne bo ostalo pri tej številki. So prava zgodba o usephu in zgled za ostale, da razmišljajo globalno in ne ostajajo zapečkarji.

Talking Gina, prihajam!

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.