Želite med prvimi izvedeti o razdrtju neke zveze?

This post is also available in: English

Katera sprememba podatkov v Facebook profilu povzroči največji odziv in komentarje? Status razmerja seveda.

Do sedaj smo imeli možnost izbirati med kar nekaj statusi: samski-a, zaročen-a, v razmerju, poročen-a, zapleteno je, v odprtem razmerju, vdovec-ka in ločen-a.

Vsi enaki, vsi enakopravni

Uporabniki v ZDA, Kanadi, Franciji, VB in Avstraliji lahko sedaj izbirajo še med izvenzakonska skupnost ( a domestic partnership) in v civilni zvezi ( registrirani zvezi, in a civil union) , kar je najbolj razveselilo Ameriška homoseksualna združenja. Facebook se je izkazal kot toleranten družbeni medij, enakopraven do vseh.

FB Breakup Notifier

Ste zaljubljeni v nekoga, ki je že zaseden in ga občudujete bolj iz daljave? Brskate po njenem/njegovem Facebook profilu in upate, da nekoč ugledate tako željeno spremembo statusa v samski?

Prav za take nesrečno zaljubljene je na voljo FB aplikacija, ki takoj ob spremembi statusa za razmerje ljubljene osebe ( če vas je ta oseba prej potrdila kotFB prijatelja), pošlje obvestilo v elektronski predal in spet so velike šanse, da se osvoji ljubljeno srce.

Z Breakup Notifier-jem se lahko spremlja več izbranih Fb prijateljev hkrati (za vse tiste, ki ste hkrati zaljubljeni v več oseb).

Samo, da ne boste tako izvedeli, da vas je vaš trenutni partner odpikal iz razmerja in da ste od trenutka dalje, ko berete poštno obvestilo, v resnici že znova samski.

Prijava v Breakup Notifier

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

2 Replies to “Želite med prvimi izvedeti o razdrtju neke zveze?

  1. Ma koga pa to zanima?! Morda kakšne čvekače in naivneže, kaj drugega kot te in njih cenenosti pa itak ni na FB.

    1. Pravi bum popularnosti Facebook-a se je začel prav po zaslugi tega, da se lahko neopaženo gleda v tuje okno oz. v tem primeru FB profil, ne da bi tista oseba to opazila. Zalezovanje znancev, ne da bi te pri tem lahko kdo zalotil. Zato še vedno je in bo tako ohlapna varnostna politika zasebnosti in njena komplicirana nastavitev, kljub nenehnemu negodovanju osveščeneih glede tega.

      FB je lahko odličen vir odkrivanja in širjenja čvekov. Za ljubitelje čveka pa je tale breakup alert verjetno najslajše kar je lahko. Prvi izvedeti in širiti nov čvek.

      Sama nikakor nimam namena tega uporabljati, žal pa vem za nekaj ljudi, ki bodo tole zagotovo uporabili.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.