Babica bere tvite

This post is also available in: English

Babica namesto pravljic bere tvite znanih osebnosti. Odštekano!

Se spomnite prizorov iz filmov in tv nadaljevank, kjer stara mama na televiziji sedi v prijetnem, domačem okolju na fotelju in bere pravljice iz velike,  debele knjige? Vsa ta domačnost nam obudi prijetne spomine na otroštvo in stare starše.

Tudi babice se danes modernizirajo, veliko jih ima mobilne telefone, namesto Andersenovih pravljic pa sedaj prebirajo iz velike Twitter knjige. Ne verjamete?

Boo Ya

Boo Ya Pictures je začel s serijo posnetkov z babico v fotelju, ki bere tvite. NE brani se prebrati najbolj odštekanih in ne najbolj vsebinsko primernih za otroke. Do sedaj je prebirala tvite Kayne Westa, 50 Centa in Conan O’Briana.

Team Coco

Na TeamCoco spletni strani je Conanov sodelavec zapisal, da upa, da ne bo sedaj Conan začel s samocenzuro, zdaj ko ve, da ga prebira tudi babica ali pa obratno, da bo preiskušal kje je meja grdih besed, ki bi si jih nato upala prebrati babica.

Zanima me, katera od znanih osebnosti na Twitter-ju bo sedaj tarča babice.

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

One Reply to “Babica bere tvite”

  1. Some genuinely excellent information, Gladiola I found this. “Children require guidance and sympathy far more than instruction.” by Ambrose Gwinett Bierce.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.