Jenn Aniston sex tape je viralen

This post is also available in: English

Video z Jennifer Aniston sex tape je postal virus viralen. Hkrati je to njen prvi internetni reklamni video.Vroče vam bo postalo in ohladi vas le voda, mogoče samo Smart voda!

Ja, uspel jim je trud in reklama je postala resnično viralna; SmartWater reklama za vodo! Glej in se uči Petrol kako se to dela. Kljub temu, da se vidi, da si želijo viralnega uspeha, so s parodijo uspeli ustvariti gledljiv video.  Uporabljeni so bili vsi triki naenkrat, ki najbolj delujejo pri viralnem video na Youtube.

Parodija na uspešne viralne reklame in hite, najbolj všeč mi je del s plesočimi dojenčki – čista parodija na Evianove plesoče dojenčke. Moškim je prav gotovo všeč del proti koncu.

Ta ponedeljek so ga začeli predvajati na youtube in ima samo do danes 6 milijonov ogledov le na enem youtube linku, ki pa zagotovo ni osamljen. Tu se lahko Charlie Sheen skrije, res ima veliko klikov na svoj video, a 6 milijonov v enem tednu ne bo dosegel s tem, kar dela sedaj.


Jennifer Aniston “Sex Tape” by 24horasdenoticias

 

Triki za uspešen viralen video

V filmčku izvemo trike in nasvete za dober viralni video. Kaj mora vsebovati video:

 • punca, ki izgleda vroče
 • govoreče živali

  udarec vreden 100.000 klikov
 • mladi psički, še najboljša izbira so zlati prinašalci
 • nekomu se zgodi nezgoda – udarec v jajca
 • znana oseba
 • znana oseba se norčuje iz sebe
 • otroci
 • petje hit pesmi na plejbek v svoji sobi
 • umazan ples
 • dvojna mavrica
 • ženska pije vodo iz steklenice in voda ji teče po telesu navzdol
 • beseda seks v imenu posnetka, ki namiguje na seksualne prizore

Na koncu 3  internet strokovnjaki (spominjajo me na naše žrebce, ki so nekoč kraljevali na TV) predlagajo ime  za video posnetek Jenn Aniston sex tep in Jenn reče:” I love it.”

A ne bi še bolj kul zvenelo, če bi rekla tole: ” I like it.” in bi imeli še spogledovanje s Facebook-om.

vroča Aniston

POSODOBITEV:

Internetna video reklama za SmartWater z Anistonovo ima 20. marca že preko 8 milijonov ogledov na YouTube. Ste med njimi tudi vi?

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

3 Replies to “Jenn Aniston sex tape je viralen

   1. Tako dober in zabaven kot se nam je zdel prvič film Hot Shots.
    Kot v filmu tudi tu ni prave zgodbe, ampak nas uspevajo zabavati z norčevanjem iz uspešnih filmov/reklam oz. youtube video hitov.

    Verjetno bi bilo bolj pravilno naslovit prispevek Katere teme uspevajo kot viralni video ( kar je pravzaprav razlog da je bila reklama vredna omembe na tem blogu) in kot primer pokazati to reklamo, a seveda bolj vleče seksi naslov. Po številu spam komentarjev, ki jih je uspešno zaustavil Akismet, prav gotovo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.