Jezni ptiči nad prašiče in po lonec poln zlata

This post is also available in: English

Angry Birds Seasons: Go Green Go Lucky. Na voljo zelena verzija priljubljenih jeznih ptičev v počastitev praznika sv. Patrika.

Čas je za pivo! A danes ne za katerokoli pivo, ampak za Guiness-a, da se proslavi praznik svetega Patrika. Včasih so ga praznovali le Irci, še posebej izseljenci po celem svetu, dnes pa je razširjen tudi drugod. Slainte! Na zdravje po irsko.

Seveda je to praznik, na katerega ni pozabil finski Rovio in pripravil dodatek za Angry Birds Seasons z Go Green Get Lucky! Pobijte svinje in če imate vsaj malo sreče, se bo našel še lonec z zlatom. Kaj zlato, vsak bi bil verjetno vesel tudi srebra.

In kje so zlata jajca?

Sprememb ni veliko od prejšnjih prazničnih dodatkov, tu je veliko zeleno obarvano, tudi svinje. Prvo zlato jajce je na voljo v Level 8 : desno zgoraj ( nad običajnim vidnim poljem) je gnezdo z zlatim jajcem. Z rumenim ptičem je potrebno zadeti zlato jajce v gnezdu.

Do drugega jajca je malce težje priti. Potrebno je opraviti vseh 18 stopenj s 3 zvezdicami, da lahko podrgnemo ob lonec polnega zlata.

Lov na zlata jajca je omogočil Angry Birds Nest

Za Android je brezplačen in najhitreje dosegljiv preko Andorid Market-a.  Za iPhone in iPad je brezplačen, če imate že predhodno katero od AngryBirds Seasons verzijo in dosegljiv seveda preko AppStore.

 

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

3 Replies to “Jezni ptiči nad prašiče in po lonec poln zlata

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.