Talking Gina za Android ponuja Outfit7

This post is also available in: English

Mesec dni po objavi verzije za iPhone/iPad smo končno dobili še Talking Gina za Android. Zdaj že zagotovo večina ve, kako delujejo aplikacije z govrečimi živalmi, narejenimi s strani Outfit 7.

Gina je najbolj prisrčna, ko pošilja poljubčke, a mora biti skala njenega zdravja najmanj 90 %.  Balon s helijem ni tako smešen, kot sem pričakovala, čisto dovolj je Ginin običajni glas, ki te oponaša. Če igrate vsak dan, potem lahko vsakih nekaj dni pridobite novo žirafo, saj se vsak dan dobi ena pijača ali hrana, pa ne pozabite igrati igre ploskanja Patty Cake. Več o igri v Kako osrečiti klepetavo Gino?

Ker je igra namenjena predvsem mlajšim otrokom, je potrebno opozoriti, da za hranjenje žirafe lahko kaj hitro zapravite dejanske evre, saj majhen otrok še ne razlikuje kdaj uporabi resničen denar za nabavo hrane.

Ali pa ste za dodatno hrano  primorani namestiti brezvezne igrice. Morali bi ločiti brezplačno aplikacijo in plačljivo, ne pa ustvariti le navidezno brezplačno aplikacijo.  Pri igri s ploskanjem je malo moteče, ker se ne moreš niti enkrat zmotiti, da se opravi določen nivo.

A vseeno, vredno jo je vsaj malo poizkusiti, pa ne pozabite vmes izklopiti povezavo z internetom na telefonu 😉

Prenos Talking Gina Android

 

Enhanced by Zemanta

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.