Petrolu končno uspelo

Pa smo dočakali viralni uspeh reklamne akcije pri Petrolu. Zgodilo se je zagotovo po pomoti, a začenja se širiti naokoli glas o njihovem najnovejšem reklamnem jumbo plakatu.

Najprej si oglejmo plakat, na slovnično napačo napako pa me je opozoril @Roblek

yfrog Photo : http://yfrog.com/khuggklj Shared by Rolbek

Manjka seveda i v poskrbimo. Kaj hitro lahko spregledamo ta i, še sama sem šele pri tretjem branju končno videla kje manjka ta presneti i.

So pa lahko pri Petrolu veseli, saj se njihova nerodnost širi po internetu hitreje kot Shuttle Atlantis, ki je danes še zadnjič priletel nazaj iz vesolja in srečno pristal (prav zanimivo je bilo v živo odštevati čas do pristanka in sam pristanek na Nasa TV). Širjenje slike najnovejšega reklmnega plakata in govorjenje o tem plakatu pa je konec koncev bil pravi namen Petrolove akcije.

Kot se je že mnogokrat izkazalo, se uspeh viralnega marketinga ne da na silo narediti – Petrolov primer nagcev in pride do blamaže, nenačrtovano pa lahko kakÅ¡no dejanje ali akcija dosežeta velik viralen uspeh. In tokratni manjkajoči i na Petrolovem plakatu je na dobri poti.

 

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.