Facebook od oktobra plačljiv?

Ta teden so zaokrožili na facebook profilih statusi, ki opozarjajo na to, da bo od oktobra Facebook plačljiv. Kaj mislite, so objave na FB resnične ali ne?

  Statusi so enaki:
Facebook je pravkar izdal svoj cenik za članstvo. 9,99 $ na mesec za Zlati član Services, 6,99 $ na mesec za člana storitev članstvu Silver, 3,99 $ na mesec za aktivni član Service, boste lahko brezplačno, če kopirate in nalepite to sporočilo pred polnočjo.. Ko se prijavite do jutri zjutraj, boste morali plačati INFO … To je uradno, je napovedano, celo v novicah. Facebook se bo začela zaračunavati zaradi spremembe profilov. Če kopirate to na vaši steni bo vaš logo obarvan modro, in Facebook bo brezplačen za vas. PROSIM DELITE to sporočilo, če ne bi to naredili vaš račun bodo izbrisani, če ne boste plačali

 

Res je bilo prejšnji teden predstavljeni veliko sprememb, a plačljive vsekakor še niso.  Lahko si vsi tisti, ki ste bili že zaskrbljeni, da bo potrebno mošnjiček odvezat, oddahnete, gre za spam sporočilo – potegavščino oz. nateg in ustvarjanje panike med Facebook uporabniki.
 

PALO ALTO, CA - JULY 06:  Facebook CEO Mark Zu...
Image by Getty Images via @daylife
Enhanced by Zemanta

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

2 Replies to “Facebook od oktobra plačljiv?

  1. To je valda da jasno, da ni res. Če bi pa ga zbrisal, bi ljudje to pospremili z aplavzem (tisti, ki niso odvisni od neta). Samo lažje odnehaš viseti na brezveznem fb profilu, če ti ga drug zbriše.

    1. Na žalost je veliko neumnih, ki so temu verjeli. Drugače pa je potrebno kot vsako stvar jemati zmerno, tudi Facebook in takrat ti lahko veliko da.

      Največ časa se prav gotovo zapravi na igranju FB iger, ko narediš s tem prerez in jih ne igraš več, potem lahko prav uživaš in veliko izveš naFacebooku.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.