Kako popolnoma izbrisati svoj Netlog račun

This post is also available in: English




Eno od najbolj razširjenih družabnih omrežij v Sloveniji je tudi Netlog. Tisti, ki so med prvimi uporabljali Netlog, so se kmalu večinoma odločili za Facebook,  a zanimanje zanj ne pojenja, predvsem starejši so še kako aktivni na tem enostavnem za uporabo družabnem omrežju. Koliko med vami je takih, ki Netlog ne uporabljate več, profila pa niste izbrisali?  Če kakšnega družabnega omrežja ne uporabljate več, vam svetujem, da tam pobrišete svoj profil ali pa vsaj zelo omejite dostop do njega.  Kako to narediti si lahko preberete tukaj!

Za izbris Netlog računa se morate seveda najprej prijaviti. Če ste pozabili geslo, najprej zahtevajte novo.

  • v Nastavitvah se poišče Račun in nato klikne na Zbriši
  • odgovoriti je potrebno na vprašanje zakaj želimo brisati Netlog račun
  • še enkrat je potrebno vpisati geslo
  • vtipkati karkoli pod pripombe
  • nazadnje še varnostna koda
  • in brisanje računa se prične

Kot pri Facebook se s tem zgodba še ne konča, saj dokončno tisti trenutek še račun ni izbrisan. Netlog da na razpolago uporabniku 14-dnevni razmislek o tem, če resnično želi izbrisati svoj račun pri njih.  v tem času se seveda ne smemo več prijavljati na Netlog in klikati na Netlog sporočila.

Netlog je popularen predvsem v Evropi in je belgijskega izvora. Njegova priljubljenost je zaradi enostavne uporabe in prevoda v vse jezike, ki jih Evropa uporablja in ima trenutno preko 70 milijonov uporabnikov.

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply