Branje knjige flash mob

Danes (28.3.2012) obvezno s knjigo v roki ob 16. uri na Prešernov trg v Ljubljani ali pred Galerijo Skrinja v Mariboru.  Bodi danes del svetovnega gibanja Pay it forward, ki organizira prvi globalno kordiniran flash mob.

Ne, tokrat se ne bo plesalo, pelo ali zamrznalo gibe, ampak se bo bralo. Začetek flash moba bo oznanil prihod treh posebnežev, ki se bodo vsedli na tla in začeli brati knjigo. to je znak še za ostale, da se jim pridružijo s svojo knjigo. Tik pred razidom v vsakdan pa vsak udeleženec podari svojo knjigo skupaj z letakom in zapestnico soudeležencu ali neznancu na ulici.

Knjiga naj bo skrbno izbrana, takšna, ki je pustila na vas pečat, vas nasmejala ali razjokala …  Poglej na seznam , če je dogodek tudi v tvojem mestu.

Pay it forward: ” Leto 2012 je leto, ko se bo svet prerpdil in se pokazal v vsej svoji veličastnosti, dobra dela pa bodo bogatila naš vsakdan. Podaj naprej!”

Uradna spletna stran: pifexperience.org

FB stran dogodkov: https://www.facebook.com/events/209813335773322

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.