Dobro počutje kljub slabemu vremenu

Včeraj je bil deževen dan in na tak deževen ter turoben dan potrebuje vsak nekaj, kar ga bo spravilo v dobro voljo. Mene je tokrat spravilo v zelo dobro voljo slučajno najdena informacija. Med rezultati iskanja na Googlu se je znašla tudi povezava do diplomske naloge Anej Ferkota, ki je kot vir navedel tudi blog SiSQTech in moj prispevek o viralnem marketingu.

Naslov diplomske naloge je Brezplačna orodja za spletno promocijo blagovne znamke. Danes je ponudba in potrošnja večja kot kdajkoli prej, zato je potrebno ustvariti blagovno znamko, ki bo prepoznavna. To seveda storimo tudi s spletno promocijo. V diplomi v poglavju o viralnem marketingu je naveden moj vidik nastanka marketing viralnega videa.

Včasih smo smešne filmčke dobivali po elektronski pošti, z nastankom YouTube pa z linki do tja. Ker so ti filmčki postajali pravi hiti, so se za ta fenomen začele hitro zanimati marketinške agencije in pripravljati lažne resničnostne posnetke. Danes je včasih že težko ločiti kaj je posnetek, ki je natal slučajno in kaj je narejeno po naročilu agencij.

Za vse, ki jih muči katera so tista brezplačna orodja spletne promocije: blog, Facebook, Twitter, video …

Še povezava do diplome  Anej Ferko: Brezplačna orodja za spletno promocijo blagovne znamke

Anej Ferko, fotograf

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.