Talking friends sedaj kot risanka

Junaki mobilnih app Talking Friends sedaj kot Disneyeva risanka!

Kot je Outfit7 že prej napovedal, je začel širiti svoje uspešne like iz serije Talking friends (Talking Tom, Talking Gina, Ben the Dog, Tom’s friend Angela …)  tudi v drugo zabavno industrijo. Prvi korak je serija 10 risank pod okriljem Disney studia, ki si jo je že mogoče ogledati brezplačno na spletu na disney.com strani, youtube ali preko mobilnih aplikacij.

Image representing The Walt Disney Company as ...
Image via CrunchBase

V risanki žal niso dobile vloge vse živali iz Outfit7 mobilnih aplikacij, seveda pa ne manjka najbolj priljubljeni govoreči maček Tom, govoreči pes Ben, ki je tu prijatelj s Tomom v nasprotju z mobilnimi aplikacijami, govoreča papiga Pierre, tomov nečak Ginger, priljubljena govoreča žirafa Gina, ki je tukaj žal le lutka, ne manjka niti Tomova ljubica Angela.

Seveda Disney ne bi bil pravi, če ne bi poleg risanke ponudil še duet Toma in Angele s pesmijo You Got Me, angažirali pa so svojega hišnega skladatelja Jamie Houston, znanega po glasbi za High School Musical in Hanna Montana.

Seznam epizod:

Teaser

Epizoda 1: Attack of the Tech!

Epizoda 2: Foolf

Epizoda 3: Jet Pack Cat

Epizoda 4: Newserator

Epizoda 5: Rock the Catsbath

Epizoda 6: Shake that Tail

Epizoda 7: Multiply Kitty

Epizoda 8: Super Tom

singl “You Get Me”

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.