Tina Maze:Moja pot, moja odločitev

This post is also available in: English

GARMISCH PARTENKIRCHEN, GERMANY - FEBRUARY 17:...
(Image credit: Getty Images via @daylife)

Začetek sezone v alpskem smučanju je tu. Prva predstava je odlično uspela Tini Maze. Pravzaprav so uspele vse njene predstave v Soelden-u. Prvo kot del Milkine ekipe Milka Ski Stars, predstavitev svojega prvega glasbenega prvenca in povrhu še zmaga na prvi tekmi sezone 2012/2013.

Slovenska šampionka Tina Maze je najboljši slovensi alpski smučar/ka vseh časov gre svojo pot, s tako netipično slovensko zmagovalno miselnostjo in polno samozavesti nas je pustila čakati prav do te sobote, da prvič slišimo in vidimo njen glasbeni prvenec: My way is my decision (Moja pot je moja odločitev)

Tina Maze – My Way Is My Decision (uradni video spot) from Online Profit on Vimeo.

komentar na youtube:
“Tina precej bolje poje kot pa naÅ¡e pevke smučajo.Zmagovalka torej.”

yoorchek

V dveh dneh je bilo samo na youtube preko 200.000 ogledov. Update 2.nov. : preko 600.000 ogledov na youtube.

Še nekaj let prej nedostopna za medije oz. občasno tudi sovražna do njih zaradi slabih izkušenj je dozorela ne le tekmovalno, ki ne smuča odlično le v lepem vremenu, ampak tudi kot medijska oseba. Ni je strah ponovno se odpreti medijem, to sezono je že zelo prisotna na družabnih omrežjih.

 

Not Your Business

Se spomnite lanske ” afere” s spodnjim perilom, ki naj bi bilo neko skrito orožje, s katerim naj bi v lanski sezoni premagovala svoje tekmice in končala skupno na 3. mestu? Mogoče bo Not Your Business naslov njenega naslednjega singla.

P.S.: Bi radi oblikovali Milka čelado za Tino Maze? V sklopu promocije Milka Ski Stars lahko vsak  oblikuje čelado za svojo priljubljeno alpsko smučarko. Tina je že namignila kaj obožuje – Miki miÅ¡ko.

 

Tina ni sama na svoji poti, saj ima kup občudovalcev, ki jo spremljajo na njej.

 

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

One Reply to “Tina Maze:Moja pot, moja odločitev”

  1. Medtem ko so slike Bryan Adamsa šele zaokrožile med javnostjo, pa je drugi Milkin projekt/natečaj že v polnem zagonu. Milkina zvezdniška ekipa je nagovorila svoje navijače in jih prosila, da za njih oblikujejo talismane sreče, ki jih bodo smučarke nosile natisnjene na svojih tekmovalnih čeladah na tekmah svetovnega prvenstva v Schladmingu med 4. in 17. februarjem. Zmagovalec natečaja bo čelado izbrani smučarki predal osebno ter se udeležil otvoritvene slovesnosti in si na VIP tribuni ogledal prvo tekmo prvenstva. Natečaj se prične 25. oktobra, več o njem pa si lahko preberete na http://www.milkaskistars.com .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.