Jezni ptiči tokrat v Vojni zvezd

This post is also available in: English

Vsi ljubitelji Angry Birds in vsi ljubitelji Star Wars prav gotovo težko pričakujemo 8. november, ko izide nova varianta galaktično priljubljenih Angry Birds. Tokratna tema je kultna serija filmov Star Wars.

Med zvezdami se bodo preganjali novi liki-ptiči, ki so oblikovani po najbolj znamenitih likih iz serije filmov Vojne zvezd: Luke  Skywalker in Leia Organa, R2D2 kot jajce, Darth Vader (Anakin Skywalker), Obi Wan, Pig Troopers, Stormtrooper. Imperij ni več Temna stran (Darkside), ampak seveda Porkside ( spet sovražni prašiči).

Znameniti citati iz Vojne zvezd prilagojeni jeznim ptičem

“Rebel without a Squawk.”

May the Birds be with you

“Join the Porkside”

“Be a Rebel”

“I’m on the Porkside”

“May the Birds be with you”

Tokrat bodo na razpolago različna orožja za spopad z Darth Vader-jem; nikakor ne smejo manjkati svetlobni meči, tu je še laserska pištola, Jedi moči …

Finski Rovio je postavil tudi posebno spletno stran, posvečeno le tej novi igrici : http://angrybirds.tumblr.com/
Že kakšen mesec lahko spremljamo različne video posnetke o igrici, o njenem nastajanju, na voljo je že strip s temi liki, dobijo se ozadja za namizja na različnih napravah …. Na strani se lahko postavite na stran upornikov ali na stran Imperija ( lahko tudi vmes prestopite kot je to storil Anakin Skywalker in postal kruti Darth Vader).

Postani Jedi in doživi galaktično avanturo!

 

Naj bo sila s teboj …… pravzaprav po novem ….. Naj bodo Ptiči s tabo …..

 

star wars fight  

P.S.: Od 8. novembra 2012 na Google Play, Apple Store, windows Phone, Kindle, Mac, PC, windows 8

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.