Operacija Jubilee 2012

This post is also available in: English

Operacija Jubilee obeležuje 5. november kot dan Guy Fawkes-ja, maskiranega angleškega upornika, ki je napadel parlament. Danes je njegova maska simbol za gibanje Anonymous; za upor proti današnji usmeritvi sveta; simbol upora malega človeka proti velikim. V Londonu je bil ob 18. oo uri zbor pred Trafalgare trgom in odhod pred angleški parlament kot mirna demonstracija.

Hkrati se organizirajo še drugi shodi po svetu, a ta v Londonu bo verjetno največji.

Zakaj shod ob obletnici?

Razglasitev leta Jubilee, zaustavitev vseh dolgov, stop vojnam, prerazporeditev zemlje, uničenje bogastva.

Tisti na vrhu nenehno dokazujejo, da jim vlada korupcija, sebičnost in izdajanje. Sam proti nim se ni možno bojevati. Zato sklicujejo shode, ki naj bi bili vedno bolj množični in proti množici se bo vedno težje boriti. In še kako se začenjajo tisti na vrhu tresti. V Kanadi so npr, tik pred današnjim shodom prepovedali nošenje katerekoli maske v tem času ( seveda so imeli najbolj v mislih masko Guy Fawkes-ja kot katerokoli drugo masko).

operationjubilee.in      facebook.com/opjubilee     twitter.com/opjubilee    hashtag #OpJubilee    youtu.be/XfCjllHD7V0    vimeo.com/48318012

Posnetek v živo: http://bambuser.com/v/3121631  Video posnetek: Operation Vendetta recorded live on 05/11/2012 at 18:18 GMT

Fake Google Doodle Guy Fawkes

Nekaj dobrih tweet-ov:

 

 

 

 

 

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.