Angry Birds: Jezni ptiči v risanki

Rovio predstavil risanko Angry Birds Toons!

Angry Birds Toons

 

Po Talking Tom in njegovih prijateljev, se je tudi Rovio odločil, da svoje priljubljene junake predstavi še v tej obliki zabave. Drugače kot Outfit7, ki se je povezal z Walt Disney Studio in ustvaril priljubljeno spletno risanko, se je Rovio povezal s comcast storitvami v ZDA in različnimi TV postajami po svetu, nam najbližje v Nemčiji (Super RTL, Toggo). Poleg tega si lahko vsak, ki ima naloženo eno od variant Angry Birds, da si ogleda risanke na svojih napravah.

Prejšnjo nedeljo je bila prva epizoda Chuck Time; presenetljivo dobra in zabavna ter kratka. Jutri bo Where’s my Crown? in naslednjič Meet the Flock. Glede na napovedane naslove epizod nas čaka 52 tednov zabave.

Življenje v Prašičji deželi ni lahko za jezne ptiče Chuck, Matilda, Red, bomb, Blues in Terence, še sploh kadar morajo varovati svoja jajca pred svojimi največjimi sovražniki prašiči.

Talking Friends imajo po letu predvajanja preko 10 milijonov ogledov na epizodo. Katera risanka bo bolj priljubljena: Talking Friends ali Angry Birds Toons?

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

2 Replies to “Angry Birds: Jezni ptiči v risanki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.