Napaka pri obnovitvi spletnega mesta v IE

V Internet explorerju mi nenadoma noče odpreti nekaterih stranih. Vedno se mi spletna stran najprej naloži, potem pa se hitro začenja obnovitev in na koncu javi napako pri obnovitvi spletnega mesta ter napiše
error res://ieframe.dll/acr_error.htm .

Sum je seveda takoj na katerega od popravkov v IE, zato se zažene IE brez dodatkov. Najdemo ga pod Start – Vsi programi – Pripomočki – Sistemska orodja – klik na Internet Explorer (no add -ons).  Če se nam tu spletna stran normalno naloži, potem je kriv eden od naloženih dodatkov.

V IE odpremo Orodja – Internetne možnosti – Programi – Upravljanje dodatkov in označimo vse dodatke, ter jih onemogočimo. Nato enega po enega omogočimo nazaj.

IE-adons

Ker je v mojem primeru šlo za problem odpiranja intranetnih spletnih strani, ki so na SharePoint Serverju,je bil seveda ta najbolj sumljiv in tudi dejansko je na koncu ostal edini onemogočen dodatek SharePoint export Database Launcher.

 

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.