Grande Problem – youtube priredbe

This post is also available in: English

Letošnje poletje je sprožila na Youtube kup priredb pesem PROBLEM pevke Ariane Grande! Tukaj je izbor najboljših priredb do sedaj od akustičnih verzij do hardcore verzije in njihov kolaž.

Včasih pravimo, da je priredba boljša od originala. Ena od takšnih pesmi je prav gotovo I Follow Rivers švedske pevke Lykke Li, ki je doživela svetovni bum kot priredba danske skupine Triggerfingers, pri nas pa so med drugim naredili priredbe Modrijani, Tabu in Alya.

Vsake toliko se najde še kakšna uspešnica, ki na Youtube doživi dodatno slavo z množico priredb. Letos je to Ariana Grande z uspešnico “Problem”. 

http://www.thisisrnb.com/tag/iggy-azalea/
http://www.thisisrnb.com/tag/iggy-azalea/

Moj izbor najboljših priredb do sedaj in kolaž od Seventeen, ne manjka pa tudi parodija, risana parodija in prevod v španščino:

Meni najljubše so naslednje štiri: acappella Pentatonix, otožna Max & Kurt Schneider, akustična Madilyn Bailey in band Rixton.

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.