Savinja Beer Fest

Festival dobrega piva in kulinarike!

PREKO 20 VRST PIV iz Slovenije, Češke, Avstrije in Srbije nas čaka!

Savinja Beer FEst 2016

 

Zadnja leta imamo v Sloveniji vedno več mikro pivovarjev, ki znajo variti odlična piva in se lahko že primerjajo s tujimi craft pivi oz. butičnimi pivi. Vsak izmed njih ima zanimivo zgodbo, ki jo bodo z veseljem razložili vsakemu.

Ker Slovenci radi delamo veliko stvari sami, bomo predstavili tudi, kako si lahko vsak sam doma zvari pivo. Na začetku s pomočjo kitov, kasneje pa samostojno varjenje. Upamo, da bomo na tem festivalu še koga spodbudili k varjenju piva in da bo v prihodnosti postal profesionalni pivovar.

K dobremu pivu se prileže dobra hrana, za kar bodo poskrbeli šefi restavracij, ki se bodo predstavili v ulični kulinariki.

Nikar ne zamudite predavanja o cigarah, zanimiv tudi za nekadilce, ki ga bo imela karizmatična Majda Debevc; vitezinja škotskega viskija, svetovna poznavalka vin, žganic in cigar.

Pridite že ob 14:00, ko se bo začelo variti pivo, kosilo pa si privoščite kar tukaj.
Moto festivala: Jej, pij in se zabavaj!

Nakup omejene serije festivalske majice.
http://goo.gl/forms/iyl6uiqj4JBCJJ7n2  (naročilo)

spletna stran: www.gremonapir.si 

Organizator: Zavod Sprememba

 

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.