Kako brezplačno do PDF Compressor -ja

This post is also available in: English

Za kratek čas je možno priti brezplačno do programa PDF Compressor Pro, ki kompresira PDF datoteke. Tako postane pošiljanje velikih PDF datotek preko pošte veliko bolj enostavno in prihrani se 30 $.

PDF Compressor Pro konvertira skenirane PDF datoteke v manjše datoteke. S 23 % kompresijo naj bi bilo možno 30 MB veliko datoteko konvertirati v 8 MB datoteko s tem, da se ohrani dobra kvaliteta dokumenta.

Å e ena lastnost, ki bo razveselila vse, ki radi odklepajo zaklenjene PDF datoteke. Pri kompresiji aplikacija PDF Comressor avtoamtično odstrani vse omejitve iz zaščitene datoteke.

Seveda sem tudi sama testirala ta program. Pri manjših datotekah, ki imajo manj kot 1 MB ali par MB, je kompresija s tem programom celo povečala velikost datoteke, a resnici na ljubo, zakaj bi sploh želeli kompresirat manjše datoteke.  Pri resnično velikih datotekah, velike par deset MB, pa se aplikacija izkaže kot obljubljajo.

Aplikacija je na voljo za WIndows XP/Vista/7/8/10.

PRENOS

Brezplačna promocija za PDF Compressor Pro traja od 15. januarja do 1. februarja 2017 s serijsko kodo L1JWI06SD952587.

 

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.