Hiren’s BootCD 15.1

This post is also available in: English

Na voljo je nova verzija priljubljenega PC pomočnika Hiren’s BootCD.

Novosti ni veliko, so pa zelo dobrodošle; poleg standardnih novih verzij ustaljenih programov so popravili hbcdmenu za 64 bitne  windowse, popravljen je msi installer pri minixp in dodali so možnost dodajanja nadgradenj za antivirusne programe kot sta Malwarebytes in Alvira ter ostale programe npr. TeamViewer ( odlično če imate Hiren’s BootCD na USB ključu ali pa imate ponovno zapisljiv CD).

 

Žal je z novo verzijo DrWeb Antivirus-a možna le namestitev tega programa in ni več tako kot je bilo prej, ko se je lahko zagnala aplikacija brez namestitve (odločitev ruske programerske hiše).

Z veseljem pa lahko povem, da so odstranili Ammyy Admin aplikacijo, ki jo žal množično izkoriščajo v svoje namene razni prevaranti ( o tem več v Ammyy: telefonske prevare tudi pri nas )

 Prenos Hiren’s Boot CD

 

Enhanced by Zemanta

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.