AVG AntiVirus Free Edition 2014 je tu

This post is also available in: English

avg_logoKot vsi antivirusni programi tudi AVG že ponuja 2014 verzijo. Kaj je novega, je še vedno med top antivirusnimi programi, kako je z zaščito mobilnih naprav v tej verziji?

AVG AntiVirus Free Edition 2014

Å e vedno odkriva, blokira in odstranjuje viruse ter škodljivo kodo, preverja linke pred klikom, preprečuje krajo podatkov, pomaga optimizirati delovanje računalnika. Nova možnost je ta, da ne pusti nobenih sledi o izbrisanih datotekah. Izboljšali so že v prejšnji verziji prehod na moderen – metro izgled, tako da se bodo vsi uporabniki Windows 8 počutili zelo domače.
AVG toolbar je edini, ki ga ne sovražim, saj je dejansko uporaben. Tokrat je dodana opcija Do Not Track, izboljšali so hitrost pregledovanja datotek,

avg_banner_computer

AVG Nation toolbar in Nation domača stran

S preimenovanjem v Nation toolbar je AVG označil novo sodelovanje s podjetjem InfoSpace. Izboljšana je varnost brskanja po internetu: pomaga zaščititi proti škodljivi kodi, prevaram in lažnim spletnim stranem.

Nova opcija AVG Do Not Track omogoča večjo kontrolo nad privatnostjo, saj nas obvešča katere strani hočejo zbirati informacije o naših dejavnostih na internetu in ali jim to dovolimo ali ne.

Prenos AVG Antivirus Free Edition 2014

Mobilne naprave

AVG Antivirus Security Free for Android omogoča identifikacijo aplikacij in pregleda nastavitve v telefonu, ob izgubi telefona pomaga locirati kje se nehaja telefon in varuje osebne podatke s tem, da se jih da na daljavo zakleniti ali celo pobrisati (Anti-Theft). Skrbi za boljše delovanje s spremljanjem stanja baterije, shrambe in uporabe podatkov. Na voljo za Androide od verzije 2.0 dalje.
Za Android so pripravili še nekaj orodij: AVG TuneUp, AVG Cleaner, AVG Image Shrinker, AVG Uninstaller

Za iOS in Windows Phone je na voljo brezplačen AVG Family Safety.

AVG PrivacyFix za iOS in Android

omogoča pregled in spremembo nastavitev privatnosti v družabnih omrežjih v nekaj korakih

 

AVG Antivirus zaščito uporablja preko 150 milijonov uporabnikov in je še vedno med najboljšimi antivirusnimi programi.Å e vedno priporočam in uporabljam na domačem računalniku!

 

 

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.