Nikoli ne polij kave po Carrie

Zanimiva marketinška poteza za promocijo predelave filma Carrie po zgodbi mojstra grozljivk Stephen-a King-a. In viralen video je zaokrožil…

Verjetno vsi poznate zgodbo Carrie oz. ste si ogledali vsaj film iz leta 1976 s Sissy Spacek v glavni vlogi in se naučili, da se ni dobro norčevati iz “zgub” na maturanskem plesu. No, zdaj so znova posneli to klasiko, za promocijo premiere, ki bo 18. oktobra 2013, pa izbrali kavarnico v New Yorku, kjer bodo kupci priča potegavščini v zvezi z glavno temo filma – telekinezo.

Pripravili so lažen zid, kaskaderja privezali z žico na njega, pripravili premikajoče mize, leteče knjige ter vse povezali na daljica. Čas je za potegavščino! Vse se začne s tem, da nekdo polije kavo po prenosniku punce, ki z roko na daljavo doseže premikanje osebe in predmetov.

V samo 2 dneh ima video na Youtube preko 14 milijonov ogledov.

 

Nikoli ne polij kave po Carrie ali njenem prenosniku!

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.