Ponoven vzpon Yahoo -ja, pozor na YahooScreen

 

yahoo-logo

Marissa Mayer je zakon! Vsi so lani začudeno gledali, ko se je odločila prestopiti iz Google, kjer se je zaposlila kot 20-ta v podjetju in pustila svoj pečat v Google Search, Gmail, iGoogle in še marsikaterih drugih Google produktih ter prevzeti krmilo utapljajočega Yahoo-ja.

Leto pozneje

 

V samo enem letu se je dvignila vrednost delnice Yahoo za 74 %, kar je najpomembnejše za lastnike in je že proglašena za najboljšega direktorja Yahoo vseh časov.

Pot do sodobnega podjetja je tlakovana z nakupi podjetij in prihodom svežega znanja v sodobno delovno okolje, svež zagon k bolj inovativnemu podjetju pa je botroval še k spremembi logota, ki ni bil spremenjen 18 let.

Svež videz znanih Yahoo storitev

Že lep čas neposodobljen Flickr je dobil moderen izgled, enako MyYahoo,  na novo pa lahko uživamo v zanimivi video vsebini na Yahoo Screen

my_yahoo

 

Yahoo Screen

 

Znova lahko uživam v SNL skečih v Yahoo Screen, poleg tega pa se je možno naročiti še na kar nekaj kanalov, tudi na nasvete Marthe Stewart, pa na Today Show, comedy Central, The Onion, Wired, Losing It With John Stamos, Cooking 1:01, Grill Next Door, Viral videos …

yahoo-screen

Å e link do Yahoo screen

Je čas, da grem retro in si znova uredim Yahoo za mojo domačo stran, kot je bilo to za mene pred 17.-timi leti?

 

 

Saša

Works as system engineer in Slovenian Enterprise in Microsoft environment focusing on security, deployments, SharePoint, SCCM and CheckPoint firewall. Author of successful blog about IT security, Microsoft tips & tricks, social media, internet trends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.